På svenska

Välkommen till MediAskel:s hemsida!

Fysioterapia MediAskel är ett fysioterapiföretag som erbjuder specialfysioterapi för nedre extremiteter. Våra fysioterapeuter har utöver sin fysioterapiutbildning fått en specialutbildning inom nedre extremiteter. Detta betyder att fysioterapeuterna rehabiliterar hela kroppen från topp till tå med hög yrkeskunnighet.

Till MediAskels specialkunnande hör också individuella stödsulor, som tillverkas efter kundens behov.

Våra basundersökningar är en Fot- och gånganalys eller en Kroppsanalys. I fot- och gånganalysen utreds orsakerna till värk i fötterna. Typiska orsaker till besök vid kliniken är smärta i fötterna, vristerna, knäna, höfterna och ryggen. Symptom som uppstått på grund av längdskillnader i benen är också en vanlig orsak till besök. I Kroppsanalysen görs undersökningen i ett mera förebyggande syfte, men orsaken till smärtor utreds också. Fysioterapi eller rehabilitering efter ben- och ryggoperationer samt efter operationer i de övre extremiteterna erbjuds också.

En del av våra kunder översätter MediAskels namn till MediStep, MediSteg eller Stegkliniken men det officiella namnet är MediAskel. Välkommen!

Boka tid via nummern 0505855025 eller via e-post: info@mediaskel.fi