Tukipohjalliset

Fysioterapia MediAskeleen tavoite on aina kivuton liikkuminen, normaali kävely ja parempi elämänlaatu. Tukipohjalliset auttavat fysioterapeuttia hoitamaan jalasta johtuvia kiputiloja tehokkaasti ja taloudellisesti yhdessä muiden fysioterapiamenetelmien rinnalla. Tukipohjallistarve määritellään aina tarkan alaraajatutkimuksen pohjalta. Tutkimuksen tekee MediAskeleen oma alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti.

MediAskel valmistaa korkealaatuisia kotimaisia yksilöllisiä tukipohjallisia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tukipohjallisemme ovat aktiiviset ja dynaamiset, eli ne aktivoivat jalan lihaksia passivoimatta niitä. Passiivituentoihin voidaan päätyä erikoistilanteissa, joissa asiakkaan jalan rakenne sen vaatii. Tämäkin tehdään ammattitaidolla ja pitkän kokemuksen pohjalta.

Tukipohjalliset

Mitä apua yksilöllisistä tukipohjallisista on?

  • Jalkoihin kohdistuvaa rasitusta voidaan vähentää yksilöllisillä tukipohjallisilla.
  • Tukipohjalliset normalisoivat jalan asentoa ja toimintaa, jolloin jalat jaksavat paremmin.
  • Oikeinvalmistettuna tukipohjalliset korjaavat jo syntyneitä virheasentoja.
  • Ne tehdään tukemaan jalan holvikaaria aktiivisesti ja tehostavat täten jalkaterän lihasten toimintaa. Jalka kuormittuu tasaisemmin.
  • Jalan asennon korjauksen ja tuennan kautta myös selän kuormitusta voidaan helpottaa.

MediAskeleen tukipohjallisilla kävely on tasapainoisempaa ja kevyempää

Emme väitä, että tukipohjallisten hintavertailu on turhaa, mutta valitsemalla hyvän tukipohjallisvalmistajan säästö syntyy siinä, että saa kerralla kaikki kuntoon. Valitsemalla MediAskelen palvelut, voit luottaa siihen, että olet osaavissa käsissä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme aina korkealla työmoraalilla. Varaa aika tukipohjallistarvearvioon jo tänään numerosta 0505855025 tai info@mediaskel.fi. Tervetuloa!